Новини

ТОВ «ІНТЕР-ТЕЛЕКОМ» отримала атестат відповідності комплексної системи захисту інформації (КСЗІ) захищеного вузла Інтернет доступу (ЗВІД)

Раді повідомити Вам, що відтепер ЦИФРА (ТОВ «ІНТЕР-ТЕЛЕКОМ») може надавати телекомунікаційні послуги державним органам, підприємствам, установам та організаціям державної форми власності у повній відповідності з законодавством України.

Нагадуємо, що, згідно указу Президента України від 30 серпня 2017 р. було введено в дію Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 10 липня 2017 року, в якому в одному з пунктів заборонялося державним органам, підприємствам, установам і організаціям державної форми власності закуповувати послуги (укладати договори) з доступу до мережі Інтернет у операторів (провайдерів) телекомунікацій, у яких відсутні документи про підтвердження відповідності системи захисту інформації встановленим вимогам у сфері захисту інформації.

В травні 2019 р. наша компанія успішно пройшла державну експертизу в сфері технічного захисту інформації та одержала атестат відповідності «КСЗІ ЗВІД», наданий ТОВ «ІНТЕР-ТЕЛЕКОМ» за дорученням Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

ТОВ «ІНТЕР-ТЕЛЕКОМ», (атестат відповідності від 08.05.2019 №19182, дійсний до 08.05.2024). сторінка Держспецзвязку

Повернутися